Fra solstik til solstice

 

Sommeren har været umådelig god ved danskerne – og maj, juni og juli opfyldte på alle måder vores inderste ønsker om en hed og solrig sommer. Her i sommerheden har Sharp også lanceret en hot nyhed – Solstice – et nyt trådløst hjælpemiddel til effektive møder i form af en ”pod” eller en boks, om man vil.

Effektive møder med solstice-boksen

”Statistikken viser, at ca. 12 minutter inden et møde går tiden med at folk finder ledninger og rigger til for at få kontakt og billede på skærmen. Med en solstice-boks er alle klar online og på, når mødet går i gang,” fortæller Ole Skadhede. ”Man logger sig blot på med navn og nummer, og straks er man i gang. Nummeret skifter hele tiden, så andre ikke kan hacke sig ind. Alle, der deltager i mødet, kan tilgå og dele skærmen, hvilket betyder at flere kan frem vise deres eget projekt på den fælles skærm samtidig. Mødet bliver dermed mere interessant og involverende, fremfor at der kun er en, der står og tegner og fortæller,” slutter Ole Skadhede.
Med en solsticeboks kan billede- og mediefiler overføres trådløst til en fælles skærm. Man slipper for bøvlet med anden PC, alle kan tilgå solsticen helt trådløst.

Boks med indbygget sikkerhed uden ledningsrod

Solstice er en boks, der sættes trådløst til en af Sharps flotte interaktive designerskærme i størrelserne 40-50’’ eller til skærme helt op i 70, 80 eller 90”. Solsticen tilgås trådløst fra forskellige enheder fx Ipads eller bærbare computere. Eksempelvis en entreprise bærbar PC, hvortil man af sikkerhedshensyn ikke må downloade noget. Sharp Center Aarhus’ indehaver Ole Skadhede betoner, at jo større skærmen er, desto bedre mening giver det naturligvis, hvis alle skal se deres egne skærmbilleder samtidig.

Ledningsfri løsning

Er du host (”vært”) af skærmen, eksempelvis foredragsholder kan du gå på internettet samtidig med, at du viser noget på skærmen. Før i tiden brugte man fx sit trådløse Wi-Fi til at gå på eksempelvis Apple tv, men det betød, at du så ikke samtidig kunne bruge din opkobling til at gå på nettet.
Solstice-boksen tilbyder en problem- og ledningsfri løsning på tilslutning til skærm.

Entreprisemodellen

For store firmaer er der mulighed for en Solstice Enterprisemodel, hvortil der er ubegrænset brugeradgang på samme tid, og hvor skærmbilleder og projekter kan deles på tværs af lokationer. Når en bruger hopper af, skifter koden naturligvis, så sikkerheden er altid i top.

Kontakt vores konsulenter og hør, hvordan solstice-poden kan effektivisere jeres hverdag og gøre projektarbejde mere involverende.