Godt nyt inden for A3 “All-in-One”

Sharp Danmark styrker den nye MX-serie med lancering af en prisbillig maskine i A3 segmentet. Sharp MX-2630N, “All-in-One” har allerede vundet indpas på det internationale marked.

Den nye maskine i Sharps mellemsegment er såkaldt entry level, hvilket sikrer vores kunder adgang til en anskaffelses- og driftsmæssig prisbillig “All-in-One”-maskine. MX-2630N kan især være interessant for små og mellemstore virksomheder eller arbejdsgruppebrugere, som har brug for sikker print og for at dele og beskytte udveksling af data og dokumenter. Brugere kan nemlig oprette forbindelse til populære offentlige cloud-tjenester som f.eks. BOX, SharePoint og Microsoft Drive via den nye “All-in-One”. Data kan således deles sikkert og tilgængeligt overalt, når som helst.

Brugervenlig og fleksibel

Sharps MX-2630N udmærker sig på flere måder ved at udnytte gode og brugervenlige features kendt fra top-serien: den er lydsvag, den har let tilgængelig og brugervenlig betjeningsflade for effektivitet og tidsbesparelse samt gode miljømæssige egenskaber, maskinen er nemlig Svanemærket.

Lanceringen betyder godt nyt for alle, der ønsker en god og prisbillig A3 med høj fleksibilitet inden for anvendelse og installation.

img-p--mx-2630n-scanning

Ligesom vores øvrige maskiner i MX-gruppen anvender MX-2630N samme tilbehør og forbrugsvarer som resten af MX-modellerne, der omfatter basis modellerne MX-3050N / MX-3550N / MX-4050N / MX-5050N / MX-6050N.

Læs mere om vores andre produkter i mellemsegmentet.

Kontakt os, hvis du vil vide mere