House of Sharp

 

Måske synes du ovenstående lyder som en titel på en film eller en tv-serie? Det er da også næsten uvirkeligt fremsynede og fantastiske løsninger, du kan opleve 15. marts i Valby, når Sharp med samarbejdspartnere byder inden for til en gratis inspirationsdag på Marketenderiet i Valby.

 

Filmens verden overhaler ofte virkeligheden. 15. marts på Marketenderiet i Valby kan du imidlertid ved selvsyn opleve, hvordan Sharps og vores samarbejdspartneres produkter og løsninger inden for den nyeste teknologi er et skridt foran virkeligheden med fremtidssikring og optimere af virksomheders hverdag.
Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig via QR koden på invitationen, som du finder her på siden. Effektivitet og besparelser klinger ikke altid godt i medarbejder-ører, men hvis virksomheden kan frigøre medarbejderressourcer til optimeret og relevant produktivitet ved at indføre bedre udstyr og moderne teknologi, får de ansatte ofte samtidig en bedre og mere motiveret hverdag, hvilket er til fælles bedste.

House of Sharp inspirationsdagen bliver dagen igennem krydret med catering og events i form af spændende foredrag og god underholdning.

Sammen med en række af Sharps samarbejdspartnere, der er førende inden for IT-sikkerhed, dokumentkontrol i forbindelse med den nye persondatalov, software-løsninger, AV-installationer, kamera- og overvågningssystemer inviterer Sharp på en gratis oplevelsesrig dag, som vi garanterer vil sætte sig spor i din hverdag fremover, så du næsten vil knibe dig i armen, for at finde ud af om du drømmer eller om det er virkelighed.

House of Sharp inspirationsdagen

Hvem inviterer: Sharp med samarbejdspartnere

Hvor: Marketenderiet | Kirsten Walthersvej 5 | Valby

Hvornår: 15. marts 2018 kl. 10- 17

Hvad koster det: Det er gratis

Hvordan tilmelder jeg mig: Scan QR koden fra invitationen, som du finder her på siden

Hent brochuren her, eller Kontakt os hvis du vil vide mere.