SHARP hjælper med sagsbehandlingen

– med direkte integration til Advosys

 

Krypteret Forbindelse

Scan direkte til sagsmapper

Spar tid

Sharps Security Kit-tilbehør var den første sikkerhedsløsning i branchen, der blev Common Criteria-godkendt. Det kan kryptere, slette og overskrive efter hvert eneste job. Derudover kan du spore printerhistorikken samt tilbageholde fortrolige prints indtil du er klar til at hente dem.

Læs mere om sikkerhed.

 

 

 

En integration til Advosys giver mange muligheder for at spare ressourcer i dit advokatfirma. Sagsbehandlingen kan ofte fylde flere ringbind, men med en Sharp printer kan du scanne dokumenter direkte ind i dine sagsmapper, og samtidig finde dem hurtigt med Sharps søgefunktion.

 

 

 

 

Advokater har, som mange andre, en meget travl hverdag, og derfor er det vigtigt at spare tid og ressourcer, hvor man kan. Spar bl.a. tid med:

Vil du optimere processen ved dine sagsbehandlinger?

”Sharp maskinen er sat op med standardknapper, der angiver hvilken type dokument, det er tale om: brev, kontrakt, vedtægter, faktura osv. Det hele scannes direkte ind i sagsmappen via sagsnumre, og det er selvfølgelig ressourcebesparende at man kan scanne sine dokumenter direkte ind i sagssystemet”

Jes Grønbæk, advokatfirmaet Grønbæk & Huuse.

Integration til Advosys letter hverdagen i travl branche

Jes Grønbæk fra advokatfirmaet Grønbæk & Huuse mener, at man har samarbejdet med Sharp i ”tre generationer”. Ikke mindst fordi serviceafdelingen fungerer til fuld tilfredshed. ”De kommer, når vi kalder, hvilket er et vigtigt parameter for os. Vi skal ikke vente. De har styr på tingene, og der kommer rent faktisk nogen forbi og får tingene fikset.” Desuden fortæller Jes Grønbæk, at Sharp Center Aarhus har nogle skarpe tekniker, så ud fra det tekniske, servicemæssige og hardwaremæssige aspekt er man godt tilfredse hos advokatfirmaet. Sharp maskinerne er hos Grønbæk & Huuse integreret med Unik Advosyssoftwaren.

Advosys er udviklet specifikt til advokatbranchen og styrer bogholderi og sagsstyring foruden de utallige andre muligheder systemet har, bl.a. brevfletning og kundeadresser i systemet. I en travl branche, der har brug for løbende at opdatere sagsforløb, der i en ren papirversion hurtigt kan fylde flere ringbind eller hyldemeter i en reol, er Advosys funktionel og brugervenlig. I kombination med Sharps Multifunktionsprinter lettes hverdagen yderligere. ”Det er selvfølgelig ressourcebesparende at man kan scanne sine dokumenter direkte ind i sagssystemet”, fortæller Jes Grønbæk. Desuden kan søgefunktionen også gøre behandlingen hurtigere.

Klar til at forbedre din sagsbehandling?

Book et uforpligtende kaffemøde med os i dag.

Læs mere omkring fordelene med SHARP for andre brancher