Få en mere effektiv hverdag som revisor

– med hjælp fra Sharp

Nem arkivering efter indscanning

Mere effektiv hverdag

Hurtig service

Det er vores opgave at gøre hverdagen nemmere for vores kunder, og derfor har du muligheden for at arkivere alle indscannede dokumenter direkte ind i arkivsystemet.

Du kan læse mere om softwaren Drivve her.

 

 

 

 

 

 

 

Drømmer du om en mere effektiv hverdag for dine ansatte?

Der er mange fordele ved at vælge en mutifunktionsprinter fra Sharp. Udover at kunne arkivere dine indscanninger direkte i dit arkivsystem, så hjælper Sharps teknikere med forudprogrammering af softwaren.

Dvs., at når I har valgt den rette softwareløsning til jeres revisionsfirma, og Sharps tekniker har sat dette op, så vil en forudprogrammering gøre, at I kun skal indtaste få oplysninger ved eksempelvis indscanning af dokumenter, for at det arkiveres korrekt.

 

Hvor meget betyder effektiv og hurtig service for dig?

Du har måske oplevet, at dine printere i virksomheden er gået ned i travle perioder, og dette forsinker din arbejdsdag, og er spild af unødvendige ressourcer.

Hos Sharp sætter en stor ære i at servicere hurtigt, så det er sjældent, at en maskine overnatter ude af drift. Hvis vores teknikere er i nærheden af din virksomhed, så kommer vi med det samme.

Læs mere omkring vores service koncept.

 

 

Ønsker du en mere effektiv hverdag?

Scanning af regnskaber – nemt og søgbart

Et revisionsfirma skal ifølge loven gemme alle regnskaber i minimum 5 år. Før i tiden kunne flere års regnskaber i papirudgaver optage utrolig meget plads i et revisorarkiv, stablet ovenpå hinanden i kasser. Nu kan regnskaberne scannes direkte ind på en mappe i revisionssystemet.

Gør hverdagen lettere med en softwareløsning, der scanner dokumenter direkte ind i kundernes sagsmapper.

Sharps tekniker hjælper med forud programmering

Der er naturligvis forskel på, hvor meget et enkelt regnskab fylder i omfang. Er det eksterne/interne regnskaber, er der protokollater, bilag til selvangivelser, og er det et stort selskab eller bare et lille firma? Uanset størrelsen på virksomheden scannes det hele til kundens mappe. Når du har bestemt dig for en softwareløsning til scanning af regnskaber, sætter Sharps tekniker jeres maskiner op, der er forud programmeret, så der via visse oplysninger scannes ind til den rigtige mappe. Det betyder, at der kun skal indtastes få oplysninger. Desuden er der et brugervenligt display, som er nemt at anvende, hvis man har brug for at arbejde ved multifunktionsprinteren.

Der kan kodes forudbestemte valg ind, så softwaren bliver endnu nemmere at arbejde med. Typisk er kundemapperne inddelt med årstal, så regnskaber fra 2017 gemmes direkte i en mappe ved den enkelte kunde. Skulle denne mappe ikke allerede være oprettet, fortæller kopimaskinen, at nu er vi nået til 2018, og så oprettes den automatisk i kundens mappe med aktuel årstal. Denne funktion medfører også, at det er lettere at søge og finde dokumenter efterfølgende.

Er dette noget for dit revisionsfirma?
Få et uforpligtende møde.

Mere maskine – mindre manuelt

Arkivering direkte fra scanningsfunktionen betyder meget mindre manuel håndtering af dokumenter og mindre papirforbrug. Men papir er naturligvis ikke elimineret, for et revisionsfirma har som regel brug for en hurtig printer med høj kvalitet og hurtig kapacitet. Fx printes regnskaber ud til kunderne, disse kommer tilbage i underskrevet stand og scannes derefter ind. Så helt papirløst kan man ikke arbejde, selvom alt scannes ind.

Service i top

Du skal vælge en maskinløsning fra Sharp Center Aarhus, hvis servicedelen betyder meget. Vores serviceafdeling kigger hurtigt forbi, for vi ved, hvor afhængige vores kunder er af en MFP-maskine, idet den både printer, kopierer, scanner og gemmer virksomhedens dokumenter. Er vores servicemedarbejdere i nærheden, kommer de med det samme. Vi sætter en ære i at servicere hurtigt, så det er sjældent, at en maskine overnatter ude af drift.

Klar til at effektivisere din hverdag endnu mere?

Book et uforpligtende kaffemøde med os i dag.

SHARP CENTER AARHUS – NÅR ALTING ER MULIGT

Læs mere omkring fordelene med SHARP for andre brancher