Få en mere effektiv hverdag som revisor

– med hjælp fra Sharp

Nem arkivering efter indscanning

Mere effektiv hverdag

Hurtig service

Det er vores opgave at gøre hverdagen nemmere for vores kunder, og derfor har du muligheden for at arkivere alle indscannede dokumenter direkte ind i arkivsystemet.

Du kan læse mere om softwaren Drivve her.

 

 

 

 

 

 

 

Drømmer du om en mere effektiv hverdag for dine ansatte?

Der er mange fordele ved at vælge en mutifunktionsprinter fra Sharp. Udover at kunne arkivere dine indscanninger direkte i dit arkivsystem, så hjælper Sharps teknikere med forudprogrammering af softwaren.

Dvs., at når I har valgt den rette softwareløsning til jeres revisionsfirma, og Sharps tekniker har sat dette op, så vil en forudprogrammering gøre, at I kun skal indtaste få oplysninger ved eksempelvis indscanning af dokumenter, for at det arkiveres korrekt.

 

Hvor meget betyder effektiv og hurtig service for dig?

Du har måske oplevet, at dine printere i virksomheden er gået ned i travle perioder, og dette forsinker din arbejdsdag, og er spild af unødvendige ressourcer.

Hos Sharp sætter en stor ære i at servicere hurtigt, så det er sjældent, at en maskine overnatter ude af drift. Hvis vores teknikere er i nærheden af din virksomhed, så kommer vi med det samme.

Læs mere omkring vores service koncept.

 

 

Ønsker du en mere effektiv hverdag?

Scanning af regnskaber – nemt og søgbart

Et revisionsfirma skal ifølge loven gemme alle regnskaber i minimum 5 år. Før i tiden kunne flere års regnskaber i papirudgaver optage utrolig meget plads i et revisorarkiv, stablet ovenpå hinanden i kasser. Nu kan regnskaberne scannes direkte ind på en mappe i revisionssystemet.

Gør hverdagen lettere med en softwareløsning, der scanner dokumenter direkte ind i kundernes sagsmapper.

Klar til at effektivisere din hverdag endnu mere?

Book et uforpligtende kaffemøde med os i dag.

Læs mere omkring fordelene med SHARP for andre brancher