Printer dine elever i overflødige mængder?

Undgå unødigt papirspild

Få sikker brugeradgang

Følg læreres & elevers forbrug

Med Sharps multifunktionsprintere kan du med tilvalg af software som Follow-me og PaperCut undgå unødigt papirspild ved print fra både lærere samt elever.

Softwaren er designet til at kunne give et nemt og overskueligt overblik, og med Follow-me, kan elever først printe deres arbejde ud ved indtastning af bruger-id på multifunktionsprinteren. Printet følger brugeren og leveres ved nærmeste printer-enhed. Derved kan eleverne også ubesværet holde styr på egne print, og hente det når de er klar.

 

Med PaperCut har alle eleverne eget bruger-id, og lærerne kan vælge at få et kort, der blot skal swipes hen over multifunktionsprinteren, for at de er logget ind.

Samtlige læreres og elevers bruger-id er koblet på de tilgængelige printenheder, der findes på skolen, så man kan altid hente sine print ved nærmeste printer. Det er en reel lettelse, og man sparer tid og undgår papirspild.

 

 

Fordelen ved PaperCut er, at man kan følge de enkelte brugeres forbrug. Har din uddannelsesinstitution fagkonti, hvortil faglærernes forbrug skal konteres, så vil denne softwareløsning være en stor fordel.

Du kan nemt holde styr på alle brugeres individuelle forbrug, og derved få et godt overblik over hvordan ressourcerne bliver brugt på jeres forskellige printenheder.

 

 

 

Favrskov Gymnasium sparede dagligt, ved hjælp af PaperCut med Follow Me-print, 3-4 cm bunker med uafhentede print – hos hver af de 5-6 printere. Således undgås papir- og ressourcespild, samtidig med at eleverne stadig har mulighed for at printe efter behov.

Ønsker du at høre mere?

Book et uforpligtende kaffemøde med os i dag.

Læs mere omkring fordelene med SHARP