Printer dine elever i overflødige mængder?

Sådan kan SHARP hjælpe…

Undgå unødigt papirspild

Få sikker brugeradgang

Følg læreres & elevers forbrug

Med Sharps multifunktionsprintere kan du med tilvalg af software som Follow-me og PaperCut undgå unødigt papirspild ved print fra både lærere samt elever.

Softwaren er designet til at kunne give et nemt og overskueligt overblik, og med Follow-me, kan elever først printe deres arbejde ud ved indtastning af bruger-id på multifunktionsprinteren. Printet følger brugeren og leveres ved nærmeste printer-enhed. Derved kan eleverne også ubesværet holde styr på egne print, og hente det når de er klar.

 

Med PaperCut har alle eleverne eget bruger-id, og lærerne kan vælge at få et kort, der blot skal swipes hen over multifunktionsprinteren, for at de er logget ind.

Samtlige læreres og elevers bruger-id er koblet på de tilgængelige printenheder, der findes på skolen, så man kan altid hente sine print ved nærmeste printer. Det er en reel lettelse, og man sparer tid og undgår papirspild.

 

 

Fordelen ved PaperCut er, at man kan følge de enkelte brugeres forbrug. Har din uddannelsesinstitution fagkonti, hvortil faglærernes forbrug skal konteres, så vil denne softwareløsning være en stor fordel.

Du kan nemt holde styr på alle brugeres individuelle forbrug, og derved få et godt overblik over hvordan ressourcerne bliver brugt på jeres forskellige printenheder.

 

 

 

Favrskov Gymnasium sparede dagligt, ved hjælp af PaperCut med Follow Me-print, 3-4 cm bunker med uafhentede print – hos hver af de 5-6 printere. Således undgås papir- og ressourcespild, samtidig med at eleverne stadig har mulighed for at printe efter behov.

Verden er virtuel, men print på papir kan være pædagogisk

Verden er virtuel, det er der ingen vej udenom. Sådan skal og må det være, men der er stadig brug for papirprint. Ikke mindst, når man er studerende og under uddannelse.

Det er videnskabeligt bevist, at man i visse tilfælde bedre tilegner sig dybere og varig viden, når man læser fra papirprint fremfor fra en pdf på skærm. Så selv om mange uddannelsesinstitutioner gerne ser, at de studerende bruger deres pc og læser via undervisningsportaler eller pdf’er, er det alligevel ofte nødvendigt at bruge papirprint.

Der kan også være opgaver, der skal printes ud, eller måske har man brug for at håndskrive notater samtidig med, at man læser sin lektie?

PaperCut – Pædagogiske print uden papirspild

Så selvfølgelig skal de studerende have lov til at printe ud, ikke mindst af pædagogiske årsager. Når det er sagt, skal der også være styr på papirforbruget.

På Favrskov Gymnasium oplevede man tidligere, at der ved hver dags afslutning lå omkring 3-4 cm bunker med uafhentede print. Det svarer til ca. en tredjedel papirpakke – hos hver af de 5-6 printere. Elever havde måske glemt dem, man var måske ikke lige i nærheden af printeren alligevel, efter printjobbet var sat i gang, eller måske var man i ventetiden af utålmodighed kommet til at printe flere eksemplarer ud?

Efter at Favrskov Gymnasium er overgået til PaperCut med Follow Me-print er det ikke længere tilfældet. Således undgås papir- og ressourcespild, samtidig med at eleverne stadig har mulighed for at printe efter behov.

Klar til at høre mere?

PaperCut med kontering

Fordelen ved PaperCut er desuden, at man kan følge de enkelte brugeres forbrug. Det varierer, om uddannelsesinstitutionen har behov for dette, men f.eks. har mange uddannelsesinstitutioner fagkonti, hvortil faglærernes forbrug skal konteres. Konteringen er nem og meget effektiv med PaperCut. Eleverne har alle et bruger-id, og lærerne kan vælge at få et kort, der blot skal swipes hen over multifunktionsprinteren, for at de er logget ind.

På Favrskov har ca. 80 % af lærerne valgt et kort. Ved bruger-id taster man dette ind ved multifunktionsprinteren, og således printes elevens arbejde først ud her. Funktionen kaldes Follow Me, fordi printet følger brugeren og leveres ved nærmeste printer-enhed. Det er afgjort en klar ressource-optimering. Samtlige læreres og elevers bruger-id er koblet på de tilgængelige printenheder, der findes på skolen, så man kan altid hente sine print ved nærmeste printer, det er en reel lettelse, man sparer tid og undgår papirspild.

Fortrolige papirer som karakterudskrivning og andet, der er personrelateret ligger nu heller ikke længere og flyder, men printes først ud, når ejermanden står ved printeren med sit kort.

Scanning til e-mail

På mange uddannelsesinstitutioner har man brug for at scanne materiale ind, og dette kan ske enten direkte til brugerens e-mail eller til en netværksmappe. Hvis man imidlertid ikke har adgang til institutionens netværk hjemmefra er scanning til e-mail altid en fordel og optimerer lærerens adgang til diverse dokumenter. Hverken PaperCut, Follow Me eller scan til e-mail kræver voldsom instruktion af lærere eller elever, og skulle der mod forventning opstå spørgsmål sidder Sharp Center Aarhus’ team altid klar til at besvare kundens spørgsmål.

Ønsker du at høre mere?

Book et uforpligtende kaffemøde med os i dag.

SHARP CENTER AARHUS – NÅR ALTING ER MULIGT

Læs mere omkring fordelene med SHARP