Digital Signage – skarp på skærme

Når du møder en Sharp maskine vil du formentlig bemærke det lækre display, der er standard på alle Multifunktionsprinterne med det let betjente brugerinterface. Det er måske de færreste, der ved, at det er Sharp selv, der producerer disse skærme. Sharp er verdens største leverandør af skærme, ikke mindst i high-end inden for BIG PADS, ligesom Sharp leverer skærme til Apples iPhone og iPads. Sharps visual signage produkter giver uanede muligheder til meget forskellige brancher. Sharps BIG PAD interaktive skærme, touchskærme og innovative Sharp-software forbedrer mulighederne inden for præsentation, samarbejde og deling. Projekter og processer kan optimeres, vække interesse og skabe fantasi og engagement inden for undervisningsmiljøer, detailhandlen, hotel og restaurantionsbranchen, museer og kulturhuse – og fitnesskæder eller andre steder, der har brug for at kommunikere til mange på en gang.

Campus-modeller til undervisningsmiljøer

Sharps skærme, den såkaldte Campus model, tilgodeser alle tænkelige behov inden for undervisningssektoren til brug i fx klasseundervisning. Folkeskoler og ungdomsuddannelser, gymnasier, universiteter, andre videregående uddannelser samt voksenuddannelser kan have glæde af at implementere Sharps interaktive skærme til at inspirere og optimere undervisningsforløb. Ikke mindst touch funktionen er en motivationsfaktor i sig selv. Sharps touch-skærme er nemme at bruge, og teknologien vil ikke overskygge brugervenligheden. En Sharpskærm i et undervisningsmiljø inspirerer, højner læringen og motivationen for elever i alle aldersgrupper.

Detailhandelen optimerer brands og salg

Detailhandelsmiljøer kan beriges og skabe særlige atmosfærer med en flot Sharpskærm i butikken. Fremhæv og styrk håndplukkede brands, kommuniker udvalgte temaer med dine kunder – også i perioder, hvor I er travlt optaget af mange kunder i butikken. Installer en af Sharps lækre skærme og indfang ubemærket dine kunder ved at fokusere på lige det, du ønsker at fremhæve med farvestråledende billeder, film og tekst. Det er let for butikkens ansatte at styre hele denne visuelle del selv via Sharps Digital Signage Software. Vi hjælper selvfølgelig med at opsætningen af netop de indstillinger, I ønsker.

Museer, kulturhuse, hoteller, restauranter, fitnesskæder

Uanset hvilken del af ”fritidsbranchen” du agerer i, kan en Sharp skærm være en afgørende faktor for, at dine kunder/besøgende føler sig taget godt imod eller får de rette oplysninger. Befinder du dig i museumsverdenen og har brug for en interaktiv skærm til dine gæster, så kom forbi og se vores Sharp-modeller. Touch screen-teknologi og videoskærme giver rige anvendelsesmuligheder inden for både pædagogisk formidling, oplysning og døgnåben information. Underholdningsbranchen, fitnesscentre, kulturhuse, restauranter og hoteller har måske brug for at kommunikere bredt ud til mange på en gang: menuer, priser, tilbud, åbningstider, programmer og meget andet. Med en Sharps visual solution kan du lade skærmen besvare mange af de spørgsmål, som kunder/publikum/gæster brænder inde med, og som de hurtigt forventer svar på, uden at det belaster dit personale. Modsat en normal tv-skærm, der kun kan køre ca. 4 timer om dagen, kan Sharps skærme køre i døgndrift, hvis du har brug for det.

SHARP CENTER AARHUS – NÅR ALTING ER MULIGT

Læs mere om