Arbejdskort med stregkoder speeder arbejdsgangen op

Brug vores konsulenter og teknikere til at optimere din forretning med den rette software til din Sharp maskine. Nogle produktionsvirksomheder har arbejdskort med stregkoder til de forskellige arbejdsopgaver. Når opgaven sendes fra administrationen ud på værkstedet, scannes stregkoden. Herefter startregistreres arbejdsopgavens tid i computersystemet. Hvorefter alle de forskellige materialer, der skal anvendes til opgaven, scannes ind med stregkoder og registreres. Alt forbrug registreres herefter på den samme ordre, så det er klart til fakturering senere. Når opgaven er færdig, skal alle dokumenter vedrørende opgaven arkiveres. Det kan gøres nemt med Sharp maskinen, og med det korrekte ordrenummer kan du arkivere det i en mappe med det samme. Med Drivve og OCR-behandling kan du desuden få bilag, tegninger og ordresedler og andre bilag til at passe, så det ser pænt ud på skærmen.
På denne måde kan du have den samlede ordre, de materialer, der er anvendt og eventuelt også fakturaen lagt ind under det samme job i den samme mappe. Det er tidsbesparende. Både her og nu, men også næste gang du skal lave en lignende opgave. Det vil også lette arbejdsgangen omkring tilbudsgivning. Du finder nemt alle bilag vedr. denne opgave i it-systemet via din Sharp maskine. Har du fx svært ved at huske, hvem der bestilte og hvilke mapper opgaven ligger under, kan du igen via OCR behandling bruge Windows fritekst søgefunktion, og finde frem til de bilag, du har brug for. Sharp Center Aarhus’ medarbejdere hjælper dig gerne med at finde lige præcis den løsning, du har brug for. Vi kan hjælpe med at systematisere og arkivere dine ordrer. Du kan få præcis den form for stisystem, der passer dig og din virksomhed med effektivitet og optimering af arbejdsgange til følge.

Faktura håndtering – vi har hele palletten

Med Sharps maskiner og software har du også mulighed for at strømline håndteringen af dine faktureringer. Du kan slippe for at holde øje med kontrakter, ordresedler og fakturaer. Vores Palettesoftware kan matche fakturaer med fx indkøbsordrer og kontrakter. I de tilfælde, hvor ordrer og aftaler er konteret og godkendt, kan fakturaen sendes direkte til bogføring i jeres økonomisystem. Vi oplærer jeres medarbejdere som en del af pakken. Det kræver en minimal indsats at opnå en maksimal optimering af jeres arbejdsgange omkring jeres fakturaflow. For mange virksomheder kan det være tidskrævende at håndtere faktureringer, og det kan føre til forsinkede betalinger og ligefrem mistede indtægter. Lad os hjælpe dig med at effektivisere arbejdsgange og arkiveringer, det letter hverdagen og frigiver ressourcer.

SHARP CENTER AARHUS – NÅR ALTING ER MULIGT

Læs mere om