Samarbejde – fælles digitalt kontor i skyen

Mange virksomheder har brug for, at medarbejderne kan tilgå et fælles arkiv eller dele dokumenter og arbejde sideløbende på de samme dokumenter. Af og til kan man måske pga. tidspres komme til at benytte en ikke så velovervejet og ikke sikker løsning. Med Sharps Cloud Portal Office (CPO) sikres din virksomhed en god og sikker løsning. CPO fungerer som et alternativ til Dropbox, hvor der er sikkerhed for, at dine data ikke kan nås af uvedkommende. Programmet giver bl.a. mulighed for, at man får notifikationer, når der er ændret i dokumentet af andre brugere i samme arkiv. Et CPO abonnement bevirker, at du kan give dine medarbejdere adgang til fortrolige og vigtige dokumenter. Samarbejde er desuden muligt, selvom man ikke er fysisk det samme sted. Har du brug for at dele filer med kolleger, sender du blot et link via e-mail til Cloud Portal Office. Du bestemmer selv, hvor længe linket skal virke ved at sætte en tidsperiode.

Desuden tilbyder CPO, at du fra Sharp maskinen kan logge på direkte herfra og udskrive eller scanne til dine mapper. Dvs. du kan printe direkte fra Sharp maskinen og skal fx ikke ind via din pc.

Ingen grænser

Ud over at Cloud Portal Office er et kontor, der ikke behøver rengøring eller støveklud, er der heller aldrig pladsmangel. Det er nemlig abonnementsbaseret. Du kan tilmelde alle de medarbejdere, har brug for at kunne tilgå det ”digitale kontor i skyen”. Informations-flowet i din forretning vil optimeres for medarbejderne, og give en digital platform, som alle kan nå på forskellige mobile som stationære enheder, uanset hvor I verden, de befinder sig. Dette fælles arkiv i skyen giver mulighed for tæt samarbejde og teamwork, selvom man sidder i hver sin ende af verden. Der er naturligvis heller ingen begrænsninger på, hvilket filformat, du kan gemme i, og du kan synkronisere filer fra pc, smartphone, tablet eller BIG PAD.

SHARP CENTER AARHUS – NÅR ALTING ER MULIGT

Læs mere om