Mobile Sharp Big Pads på markedet

Vi lever i en agil verden, og det smitter af i erhvervslivet, hvor der opstår behov for nye inspirerende måder at mødes og samarbejde på med Sharps mobile og interaktive skærme som effektivt arbejdsværktøj.

Sharp har allerede de store 70’’ skærme, samt professionelt audioudstyr til møder, undervisning, til bestyrelseslokalet, til de store møde- og konferencelokaler. Nu lancerer Sharp mindre Big Pads til de små intime rum til optimering af arbejdsprocesser ved de uformelle møder i de såkaldte ”huddle spaces”.

Big Pads på 40’’ og 50’’

Sharp introducerer Big Pads i en lidt mindre størrelse end normalt, hvor fx 70’’ skærme er meget populære til undervisning. Til uformelle møder, hvor medarbejderne deler viden, motiverer og inspirerer hinanden, skal udstyret være anderledes mobilt og nemt tilgængeligt. De nye 40’’ og
50’’ skærme kan fleksibelt flyttes rundt på arbejdspladsen, hvis man ikke har indrettet et ”huddle space”. De nye mindre interaktive skærme med touch funktion er ideelle til et intimt og uformelt samarbejde. Fra skærmene er der også adgang til scan og print.

Trådløs monitor med fingertouch

Tidligere skulle Sharp-skærme have tilsluttet PC, men i de nye Big Pads kan PC’en indbygges. Big Pad’en er i virkeligheden en trådløs monitor med fingertouch, og PC’en kan monteres direkte ind i skærmen. PC’en, der nu blot er på størrelse med et netkort, tilsluttes bag på skærmen, der indbygget operativsystem og trådløst netværk.

Sharp software med OPS

Er der brug for, at skærmen fungerer som whiteboard eller til præsentationer, tilbyder Sharp software, der implementerer de ønskede funktioner. Det gælder alt fra tekstbehandling til præsentationsprogrammer, der er yderst fleksible. Skærmen åbner mulighed for at have programmer kørende i baggrunden, og de kan hentes frem i takt med behovet. Men en app kan du også ”skubbe” fotos fra din mobiltelefon over på Big Pad’en.

Samarbejdet lettes og effektiviseres

Sharps software gør det muligt at lægge relevante dokumenter fra flere medarbejderes individuelle PC’er i en fælles projekt- eller mødemappe. Derefter kan de forskellige dokumenter, filer, fotos, videoer og andet hentes frem på Big Pad-skærmen. Glem alt om USB-stik eller andre former for overførsel, det hele er prækonfigureret, så det kommer frem på Big Pad’en.

Skærmen guider den købeklare kunde

40’’ og 50’’ skærme er oplagte at have i en fysisk butik, hvor en kunde forgæves har søgt en vare, men så kan finde den ønskede vare på webshoppen. Her fanges kunden mens lysten, behovet og motivationen er intakt. Der er øjeblikkelig mulighed for at bestille varen på den opstillede skærm ved siden af kassen.
Skærmen vil også kunne udfylde en vigtig funktion hos fx bilforhandlere, hvor kunden indtil en sælger bliver ledig kan orientere sig om fx brugte biler og søge på antal km, årgang mv. Kun fantasien sætter grænser for Big Pad’ens udnyttelse, og signalværdien er enestående.

Kontakt os og få mere at vide om Sharps elegante skærme og visual signage.