You are browsing past revisions for this area.

Date Editor Preview
You are previewing another version of this material. This will not become the current version unless you click "Revert." If you change your mind, click "cancel."

SHARP starter 2010 med 2 stk. BERTL’s BEST Awards

Seks af SHARPs sort/hvid multifunktionsprodukter udnævnes, som markedets bedste af BERTL ® INC. Og hædres med hele 2 priser. ” Best Value for Price for Small Office Mono Serie" og " Best Digital Imaging A3 Mono MFP Range ".

Dette er en rigtig god måde at begynde et nyt år. SHARP har vundet mange priser i 2009, men vi er altid glade for, at blive udnævnt af BERTL, da de ikke kun analyserer funktioner, men også, hvordan produktet opfylder brugernes daglige behov i et live miljø, hvilket er vigtigt for os sige Jonne Zachrisson, Produktchef på SHARP Electronics (Nordic) AB.

Bedste Digitale billedkvalitet A3 Mono MFP Range
Efter omfattende tests og sammenligning mod alle andre førende producenter på markedet – gik prisen til SHARP MX-M503, MX-M453, MX-M363 og MX-M283 multifunktionsmaskiner i hastighederne fra 28 til 50 sider pr. minut.

Forskerne fandt at ”billedkvaliteten var exceptionel sammenlignet mod konkurrerende produkter i samme segment” og påpegede ligeledes de energisparende funktioner som kort opvarmingstid, hurtig første udskrift og lavt energiforbrug.

Andre funktioner som imponerede dommerne var det intregreret og udtrækkelige tastatur, som anvendes til let og hurtig betjening af data, det store touch farvedisplay med grafisk navigering, den enkle programmering og mulighederne for at scanne op til 70 sider pr. minut direkte op til 7 forskellige modtagere.

Om BERTL
BERTL ® Inc. Er en af de ledende uafhængige kilder for objektiv vurdering og sammenligning af produkter på bl.a. digital billedbehandling. BERTL har mere end 15 års erfaring med ” Business Equipment Research & Test Lab.” se mere på www.bertl.com