Sharp Center Aarhus

Vi går op i at finde den perfekte løsning for vores kunder. Det er nemt og effektivt at komme igennem til den rette afdeling, at få svar på henvendelser og hurtig service. Da direktør Ole Skadhede i 1999 etablerede firmaet var det med et ønske om god lokal forankring. Vi har en flad struktur, så teamet på Muslingevej er altid klædt på til at håndtere kundehenvendelser på effektiv vis. Kunden er i centrum, og hos os udgår alt lokalt fra virksomheden på Muslingevej. Vores salgsafdeling, bogholderi, og teknikerne holder til her, så du kommer til hjertet af firmaet, når du ringer ind på det samme nummer. Denne tætte kontakt giver kunderne de bedste vilkår for at få svar og blive hjulpet hurtigt og effektivt.

Egen serviceafdeling

Allerede i 2004 oprettede vi i Sharp Center Aarhus vores egen serviceafdeling med formålet at servicere kunderne hurtigt og i geografisk nærhed. Serviceafdelingen forstår og reagerer ud fra, at opgaverne skal løses hurtigt. Dette er et vigtigt omdrejningspunkt for firmaets varemærke og kerneydelser. Læs mere om vores enestående servicekoncept.

Firmaværdier og målsætninger

Sharp Center Aarhus’ lange historie bygger på et fundament af ordentlighed og troværdighed. Når du henvender dig til os på Muslingevej i Egå, møder du erfarne, positive og handlingsorienterede medarbejdere uanset, om det er salgs-, administrations- eller serviceafdelingen, du kommer igennem til. Vi har det samme telefonnummer. Du vil som kunde opleve, at vi er yderst tilgængelige og strækker os langt for at servicere dig her og nu, når du har brug for det.

Kunderne i centrum og analyse af behov

Det væsentligste for os er, at kunderne er tilfredse. Ligesom som vores kerneprodukt, Sharps maskiner og multifunktionsprintere, servicerer vi kunder i alle størrelser og brancher. Vores grundprincipper baserer sig på analyse og afdækning af kundens reelle behov. Vi hjælper med at analysere dine omkostninger til print og kopi, så du altid får den økonomisk mest fordelagtige løsning. Samtidig sikrer vi, at vores kunder ikke bruger unødige ressourcer. Det er vigtigt, at kunden fra begyndelsen investerer i det helt rigtige produkt på baggrund af vores rådgivning og anbefaling. Vi lægger vægt på ærlighed i vores forhold til kunderne og tænker altid ud fra kundens behov. Hvis vi vurderer ud fra analysen, at en kunde får et mere effektivt udbytte ved en udskiftning til færre maskiner, er vi ærlige. Selv om det måske betyder, at vi sælger en maskine mindre.

Fra kopimaskine over printer til it-baseret digital infrastruktur

Branchen har udviklet sig kolossalt siden Sharp Center Aarhus i 1999 åbnede dørene i Egå for salg af kopimaskiner og printere. De moderne multifunktionsprintere kan i dag tilføre virksomheder administrativ ressourceoptimering udover de sædvanlige funktioner kopiering, print og scanning. Med den rette software-pakke kan en løsning med multifunktionsprinter udvides til at blive et centralt digitalt omdrejningspunkt for mange processer i adskillige erhverv.

  • Vores Sharp multifunktionsprinter kan blive dit vigtigste værktøj i optimering af processer vedr. dokumenthåndtering og administrative opgaver – ovenikøbet på det højeste sikkerhedsmæssige niveau.
  • Lad os rådgive dig omkring software.
  • og lad din multifunktionsprinter blive en naturlig del af organisationens it-baserede infrastruktur.
  • Sharp Center Aarhus har et af verdens mest solide brands, hvilket vores mange år i branchen vidner om.
  • Tripple A rated siden 2009/10 dvs. 8 år i træk.
    Tripple A er den højeste kredit rating firmaer kan opnå – og gives kun 1 ud af 18 virksomheder i branchen. Det er kundens sikkerhed for, at vi også eksisterer til at servicere i maskinernes levetid.

Har din virksomhed fokus på miljøpåvirkning, skal du investere i Sharp.

SHARP CENTER AARHUS – NÅR ALTING ER MULIGT

Læs mere om