Referencer

Plantorama

Plantorama har 11 store havecentre i Danmark. Plantorama har valgt en Sharp løsning til deres butikscentre med maskiner, der printer skilte på specialpapir.

Silvan

Hos Silvan står marketingafdelingen for centrale kampagner, hvorefter Silvan i én arbejdsgang lægger tilbud ud på alle lokalafdelingernes Sharp printere. Silvan byggemarkederne kan herefter lokalt printe efter behov.

ADVANSOR

Advansor A/S er beliggende i Aarhus V., og fremstiller køle- og ventilationsanlæg til industriel brug. Virksomheden har 9 stk. Sharp multifunktionsmaskiner, fordelt på deres Danske, Polske og Tyske lokationer.

AURA Energi

AURA Energi printer alle deres målekort på en central Sharp produktionsmaskine. Desuden har AURA en almindelig kontorløsning på AURAs øvrige lokationer med Sharp maskiner.

Energi Danmark

Energi Danmark har over de sidste snart 10 år, vækstet med deres Sharp løsning, så den nu også inkluderer lande som Sverige, Norge og Tyskland.

JYSK

JYSK har installeret Sharp maskiner på hovedkontoret samt i uddannelsesafdelingen i Himmerland og på JYSKs store fælles centrallager.

Lynfabrikken, Aarhus

Har egen café og huser designere, der deler fælles kontorfaciliteter. Sharps løsning til Lynfabrikken er en central maskine med softwareløsning (PaperCut) som hver måned automatisk laver en opgørelse til lejerne over forbruget. Kontering via bruger-id.

Millarco, Lystrup

Den ved Aarhus-baserede virksomhed Millarco er leverandør af produkter til hus-og-have og gør-det-selv.

Millarco har med Sharps store multifunktionsmaskine mulighed for print til kant ved A4-kataloger. Kan selv printe professionelt materiale til butikker og samarbejdspartnere, der løbende justeres og ændres mht. varesortiment. Læs mere…

Regnbuen/Konturarkitekterne, Aarhus

Konturarkitekterne har en Sharp maskine, med aktive SharpDesk brugere. Her scannes til brugernes PC og materialet kan viderebearbejdes i andre programmer.

Ret & Råd advokaterne, Grønbæk og Huuse, Randers

Sharp her leveret fire maskiner på to adresser til Grønbæk og Huuse med Follow Me-printløsning og integration til firmaets Unik Advosys. Læs mere…

Aros Forsikring, Viby

Hos Aros Forsikring har Sharp opstillet to maskiner i Follow Me-setup på to etager.

Roesgaard & Partners, Horsens

Roesgaard & Partners har investeret i seks maskiner på deres kontor i Horsens. Revisionsfirmaet har en løsning, sat op af Sharp Center Aarhus’ tekniker med scanning og print til mapper. Læs mere…

Favrskov Gymnasium, Hadsten

8 multifunktionsprintere, der bruges af både elever og lærere. PaperCut (muliggør kontering via bruger-id) og Follow Me-print-funktion (mindsker papir og øvrigt ressourceforbrug). Desuden er der opsat Sharp maskiner, der bruges af det administrative personale. Læs mere…

Feinhaus (Multiform), Horsens

Det eksklusive køkken/bad design-firma har multifunktionsprinter til at printe 3D indretningstegninger i højkvalitet. Således kan kunderne få virkelighedstro print af deres kommende løsning med hjem.

SHARP CENTER AARHUS – NÅR ALTING ER MULIGT

Læs mere om