You are browsing past revisions for this area.

Date Editor Preview
You are previewing another version of this material. This will not become the current version unless you click "Revert." If you change your mind, click "cancel."
  • Peer Wridt

Peer Wridt

DanBolig Århus

 

  • Paul Nielsen

Paul Nielsen

Jydsk Pædagog Seminarium

DanBolig Århus

Maskinen er en central livsnerve i vores virksomhed, og bliver bl.a. brugt til salgsopstillinger, projekter og alm. kontor opgaver. Printvaliteten er meget afgørende, men let betjeningsflade er også vigtigt, så vi kan udnytte alle maskinens funktioner.

“Man kan kun respektere installations konceptet ved Sharp. Alt blev udført som aftalt med levering, installation, opkobling og instruktion. Inden de forlod stedet, bekræftede vi, alt var udført som aftalt, og afleveringsforretningen var 100% iorden”

 

Jydsk Pædagog Seminarium

Da Jydsk Pædagog-Seminarium, som er landets største med ca. 1350 studerende, 125 medarbejdere og afdelinger i Aarhus, Randers og Grenå, skulle vælge leverandør til hele deres print- og kopibehov, faldt valget på Sharp.

”Sharp i Aarhus havde allerede siden 1996 leveret udstyr til vor afdeling i Randers, og her var stor tilfredshed med både maskiner og samarbejdet med Sharp. I dag står der Sharp på alle seminariets 13 kopi- og printmaskiner, der producerer ca. 3 millioner print om året. Og selvom Sharp er en af verdens førende producenter, så er det alligevel som at handle med en lokal leverandør med et stort personligt engagement, og hvor alle funktioner – salg, service installation osv. er samlet under et tag. Vi har altid kontakt til de samme mennesker og møder altid stor imødekommenhed, fleksibilitet og åbenhed overfor nye løsninger"