Plug and meet i lækkert design

Moderne virksomheder har fundet nye former at mødes på, når hurtige beslutninger skal træffes, og når videndeling skal ske i en fart. Sharps mobile plug and meet-system på stativ eller rullebord er ideelt til at effektivisere møder og højne produktiviteten.

Fænomenet ”huddle spaces”, altså små uformelle mødesteder i virksomheden, er blevet populært over hele verden. I firmaer med forskellige afdelinger og flere mødelokaler er et mobilt udstyr til konferencer og præsentationer en økonomisk rentabel og effektiv løsning. Når medarbejderne desuden mødes i mere frie rammer stiller det krav til et mobilt og fleksibelt teknisk udstyr, der kan transporteres rundt i firmaet. Naturligvis er Plug and meet også brugbart i konferencelokalet, hvis man ikke har en fast ophængt skærm. Med prækonfigurationer er der mulighed for under møderne at nedskrive og bearbejde det, der bliver gennemgået og aftalt.

Klar, parat, start mødet

Plug and meet forklarer nærmest sig selv – det er et samlet udstyr, der er parat til brug, på et rullebord med mulighed for skype, og plug den til både print og scan. Alt er parat til at transporteres rundt på arbejdspladsen til glæde for medarbejderne, der kan mødes effektivt og professionelt omkring det klargjorte udstyr. Undgå bøvl med løse ledninger, udstyret har skjulte kabler, slip for opsætning af AV-udstyr, der ikke er samlet. Hvis man lige har en time til at mødes i og dele viden om nye projekter er en samlet pakke den helt rigtige løsning. Udstyret er bygget sammen som en færdig trådløs pakke inklusive printdriver. Har designlinjen betydning i jeres virksomhed, er der mulighed for at vælge mellem flere typer enkelt, elegant og lækkert design, der også fås i forskellige farver, der kan matche stilen i jeres mødelokale.

 

Kontakt os og hør mere om vores Plug and meet-udstyr