Service og servicekoncept

Værdsætter du høj service i form af nærhed, hurtig udrykning og et erfarent mandskab? Vil du betjenes hurtigt og kompetent med solid faglighed? Så skal du vælge Sharp Center Aarhus som din forretningspartner i forhold til multifunktionsprintere, dokumenthåndtering, print og scanning. Vores service er i en klasse, der skiller sig klart ud fra konkurrenterne. Vi rykker hurtigt ud og er altid i umiddelbar geografisk nærhed, når du får brug for det.

Direktør Ole Skadhede, Sharp Center Aarhus, udvidede allerede i 2004 salgsorganisationen med sin egen videns- og serviceorganisation. Fokus er på lokal forankring, høj faglighed, de bedste løsninger og hurtig reaktionsevne. Som leverandør skaber vi optimering af arbejdsgange, sparer ressourcer og øger produktivitet og motivation hos vores samarbejdspartnere og deres medarbejdere.

Egne biler, egne folk og egne høje standarder

Vores helt særlige servicekoncept omfatter egne biler, vores eget veluddannede mandskab, som tænker selv og er udlært i problemløsning. Desuden er vi lokalt i nærheden af dig. Vores serviceorganisation yder optimal service med hurtigt udrykning, hvis uheldet skulle være ude. Vi har tæt kontakt med dig som kunde og ved derfor, hvad du vurderer er god service. Vi forstår, hvilke udfordringer og irritationsmomenter, du kan blive udsat for, hvis servicen ikke er som forventet. Derfor gør vi altid, hvad vi kan, for hver gang at indfri alle forventninger til produkt og service. Vi vil være på forkant og går helst et skridt foran konkurrenten hver gang, hvilket en trofast og tilfreds kundeskare vidner om.

Fordele ved Sharp service – før, under og efter proces

Beslutter du dig for at handle med Sharp Center Aarhus er du i gode hænder før – under – og efter installationen af din maskine. Vi garanterer, at du får den rette løsning, idet vi gennemgår dine behov, inden du investerer i en ny Multifunktionsprinter. Vi lytter til, hvad du har af overvejelser og tanker. På baggrund af vores viden om mulighederne og vores interesse for optimering af din forretning, kommer vi med en anbefaling. Med Sharp kan det meste lade sig gøre. Vores salgskonsulenter rådgiver dig fra første færd i din proces omkring overvejelser om anskaffelse af nyt udstyr. Vores analyser fremkommer på basis af din virksomheds behov og arbejdsgange. Ser vi en mulighed for optimering og besparelser, rådgiver vi dig om dette.

Egne teknikere på landevejen sikrer hurtig hjælp

Når valget af dit Sharpprodukt er truffet, leveres udstyret konfigureret efter dit ønske og klar til brug. Dette opnås gennem en fastlagt proces, så eventuelle udfordringer ved implementeringen er defineret og løst inden levering. Vores teknikere installerer maskinen, og i forlængelse af det, gives en kort introduktion til, hvordan maskinen fungerer. Det er naturligt, at vi begrænser din ”nedetid”, så du er oppe at køre hurtigt og effektivt igen. Vores tekniker-stab er ude af huset det meste af tiden, meget mobile og kan rykke hurtigt ud. Vi hjælper altid, hvis du har spørgsmål efter maskinen er installeret. Du kan altid få service fra Sharp Center Aarhus i Egå, så intet er overladt til tilfældighederne.

Mange serviceforespørgsler kan klares på telefonen. Vi har ét telefonnummer, og uanset, hvem du får fat på, vil du få hjælp og svar på dine spørgsmål.

SHARP CENTER AARHUS – NÅR ALTING ER MULIGT

Læs mere om