Sharp indgår samarbejde med EM Nordic om at levere formidabel lyd

Sharps designmæssigt enestående digital signage-displays byder på fantastisk billedkvalitet og skarphed. Sharp Center Aarhus ønsker også at stå fuldstændig skarpt på lydsiden, det sker nu gennem et nyt samarbejde.

 

Sharps primære forretning er normalt inden for kopi, scan og print, men med de stadig mere interessante muligheder for fantastiske skærme med ultra HD-kvalitet stiger behovet for medfølgende mulighed for audio/lyd, der er i samme høje kvalitet som billedet.
Sharp ønsker at være leverandør af hele løsninger, og indgår derfor i et samarbejde med EM Nordic, der er Skandinaviens førende inden for professionel lyd og musikinstrumenter.

”Med EM Nordic som vores samarbejdspartner på lydsiden kan vi nu tilbyde et helt unikt koncept, hvor vores kunder kan anvende allerede eksisterende netværk og eksisterende netværkskabler. Det gælder overførsel af billeder, men nu også lyd, så der skabes en suveræn lydside”, fortæller Ole Skadhede fra Sharp Center Aarhus. ”Sharp Center Aarhus vil gerne være totalleverandør, så vi kan nu levere en helhed i form af billede og lyd begge dele i en ultimativ høj kvalitet. EM Nordics koncept betyder fx, at man kan lave forskellig lyd af højeste kvalitet i virksomhedens forskellige rum. Der kan praktisk og let differentieres fra rum til rum.”

 

Samarbejdet betyder, at lyden kan styres centralt fra en enhed i serverrummet, hvorfra de forskellige indstillinger er prædefinerede. Hvis receptionen eller kantinen ønsker en behagelig baggrundsmusik eller måske muzak alt efter eget valg indtil kl. 16, kører det automatisk. Hvis kantinen skal bruges til et arrangement efter kl. 16, kan man indstille automatisk til et skift til fx lounge musik. Det optimerer oplevelsen for brugerne i huset samtidig med, at det er ressourcebesparende og brugervenligt for de ansvarlige medarbejdere.

Højtaler