Skræmmende god touch-skærmkvalitet i kæmpestørrelse

Sharp har lanceret en 70’’ touch-skærm eller rettere en kæmpe big pad, der revolutionerer måden vi kommunikerer på. Flere personer kan selvfølgelig interagere på skærmen samtidig.

Sharps 70’’ Big Pad tilbyder en LCD big pad med ultra-HD-opløsning, der gengiver dit indhold helt præcist med eksakt og reel gengivelse af farve og detaljer. Denne interaktive skærm kan forstørre tegninger og billede, så selv fine, bittesmå detaljer kan ses tydeligt helt tæt på, uanset hvor detaljeret indholdet er. Sharp-skærmen tilbyder et helt nyt dybdegående perspektiv på tingene. Disse skærme er særligt værdiskabende inden for arkitektur, design, videoproduktion, kreative arbejdspladser og i undervisning. Skærmene er desuden utrolig anvendelige på museer og biblioteker, hvor der kræves nøjagtige detaljer, overlegen interaktivitet, lækkert design og stor holdbarhed.

Interaktivitet tager kreativiteten til nye højder

Skærmen genkender op til 30 berøringspunkter, og tillader op til fire personer at bruge penne eller fingre samtidig, hvis kreativiteten pludselig skulle indfinde sig under et møde. Touch-skærmen er derfor genial til brainstorming-møder, som en digital erstatning af det klassiske whiteboard. Jeres lektioner bliver interaktive og en ting er sikkert – samarbejdet rundt om en 70’’ touch-skærm bliver mere livligt, kreativt og produktivt.

 

Ole Skadhede udtaler: ”Med Sharps nye teknologi inden for big pads med touch-skærm i denne størrelse kan Sharp Center Aarhus tilbyde vores kunder i kreative brancher et ganske unikt produkt, der hæver sig langt over konkurrenternes.

Skærmen kan fås med et medfølgende stativ som det kendes fra almindeligt AV-udstyr, der er let at transportere sikkert rundt i virksomheden, hvis flere afdelinger skal anvende udstyret.”

Alternativt kan udstyret fastmonteres med vippebeslag i midten af et arbejdsbord, så flere personer kan stå omkring skærmen, skrive på den og deltage i tilretningerne. Præcis som man ville gøre, hvis det var tegninger eller storformat print der lå på bordet til fælles input.

Kontakt os, hvis du vil vide mere.